Bent u opzoek naar een acculader maar weet u niet welke acculader u nodig heeft? Dat is geen probleem. Wij kunnen u verder helpen. De acculader die u nodig heeft ligt aan het soort accu wat u wenst te laden.

Heeft u een loodzuur accu dan is het ook belangrijk om te weten hoeveel ampère uw accu heeft. Dat is belangrijk om te weten omdat u zo kunt bepalen wat voor acculader u nodig heeft. Als u een accu heeft met bijvoorbeeld 48 ampère dan moet u opzoek gaan naar een acculader die minimaal 48 ampère aankan. Anders kan de acculader uw accu niet opladen.

Tegenwoordig is een acculader niet zomaar een acculader meer, want veel acculaders kunnen naast het normaal laden ook onderhoudsladen. Ook zijn er acculaders met een speciaal programma om AGM en start-stop accu’s te laden.

Wij van acculadercenter verkopen niet alleen acculaders maar ook startboosters, omvormers en accu-accessoires.

U kunt gebruik maken van een accubootster wanneer uw auto niet meer wilt starten. Als u geen stroom in de buurt heeft is dit de oplossing. De startbooster hoeft u niet aan te sluiten op het stopcontact. De startbooster heeft van zichzelf een grote accu. De startbooster heeft een hoge startstroom waardoor uw auto met gemak gestart kan worden.

Zo zijn er ook slimme accumonitoren om bij te houden wat te status van uw accu is. Dit is heel handig naast een acculader. Dit geeft u precies aan wanneer uw accu leeg is of wanneer uw accu vol is, en dat allemaal via een app.

Als u niet goed weet welke acculader u nodig heeft is het raadzaam dit na te vragen aan een specialist. Dit voorkomt problemen met uw accu en uw acculader. Wanneer u de verkeerde acculader gebruikt heeft u kans dat uw accu kapot gaat of sneller kapot gaat.