Zakelijke Tips

Wij raden ook aan om Parcelparcel.com in te schakelen als u een zakelijk pakket wil verzenden.

wierook kopen

Wilt u wierook kopen ? Ga dan naar ananda.nl

Documenten anonimiseren

Sla je gegevens veilig op en laat je documenten anonimiseren door de geautomatiseerde software van BIQE.

Werkplekken inrichten

Laat je personeelsleden met plezier naar hun werk gaan en richt je kantoor volledig in naar hun wensen. Plaats op iedere werkplek een kwalitatief goed bureau en een fijne bureaustoel.

Incassobureau vinden

Worden je facturen niet betaald? Je incassobureau inschakelen helpt. Met de juridische kennis van de incassobureau’s kan er eenvoudig een bindende betalingsregeling getroffen worden. Zo worden je facturen netjes betaald.

Administratiekantoor in Almere

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Almere? IFS heeft een geheel eigen visie op de accountancy-wereld. IFS maakt de cijfers van jouw onderneming inzichtelijk. IFS verbindt conclusies aan jouw cijfers, stelt concrete doelen op én helpt jou om die ook daadwerkelijk te bereiken. Samen ondernemen.

Arbeidsrecht advocaat

Heb je een arbeidsconflict met een personeelslid of manager? Een arbeidsrecht advocaat helpt je bij het oplossen van conflicten en is gespecialiseerd in onderwerpen omtrent ontslag.

Automatisering

Om tijd en geld te besparen, loont het erg om diverse bedrijfsprocessen en administratie te automatiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is de software van afas insite die diverse processen vergemakkelijkt.

Eenvoudig betalingen afhandelen

Regel je betalingen eenvoudig met de kassasystemen van Yourpos.

Levenstestament

Voorkom dat anderen over je leven beslissen met een levenstestament. Een gemachtigde behartigt dan al jouw belangen wanneer je nog leeft en niet zelf beslissingen kunt maken.

Six Sigma in je bedrijfsvoering

Maak je bedrijf efficiënter en effectiever dan die nu is met de lean training van Six Sigma. Deze trainingen zijn op verschillende niveaus te volgen bij 5ST3PS.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilig werkvloer door een personeelslid een BHV cursus te laten doen. Bij onvoorziene noodsituaties is er dan altijd iemand aanwezig die snel en adequaat op kan treden.

Goedkoop kantoormeubilair

Goedkope kantoormeubels koop je bij Best Budget Kantoormeubelen. In de showroom vind je een zeer divers aanbod van meubels.

CAO Controle

Wil je als werkgever een eigen CAO opstellen? Dan is het goed om een CAO controle uit te laten voeren. Hierdoor weet je zeker dat je alles goed geregeld is voor jou en je werknemers.

Echtscheidingsadvocaat hilversum

Familiegeschillen oplossen met een specialist? NAAM is gespecialiseerd in familierecht en de echtscheidingsadvocaat in Hilversum voor onder meer advies en bemiddeling bij echtscheidingen, verbrekingen van samenwoning en huwelijkse voorwaarden.

Ben je op zoek naar een goede aanbieder van Plexiglas?

Als je op zoek bent naar een goede aanbieder van plexiglas, dan zijn er verschillende aanbieders waar je bij terecht kunt. Wij willen je echter graag van harte aanbevelen om een kijkje te nemen op de website van Dokter Plexiglas.

Verkooptraining door externen

Kijk eens naar de andere mensen op uw kantoor en in uw branche die een natuurlijke leider en spreker zijn. Product- en verkooptraining en -simulaties zijn slechts de eerste stap om uw team aan de slag te krijgen.

Aan huis computer service

Bent u niet in de gelegenheid om om uw defecte apparatuur te brengen naar de winkel? petapc.frl komt gewoon bij u langs in Leeuwarden en omgeving.

Eco friendly packaging

PaperFoam® eco friendly packaging is gedurende de gehele levenscyclus milieuvriendelijk.

www.nlai.nl

Wanneer je alimentatie wil laten innen, dan kun je dit bij verschillende partijen laten doen. Wij adviseren je om contact op te nemen met de experts van NLAI. Kijk op hun website: www.nlai.nl

Adviseurs van HVK Stevens

De adviseurs van HVK Stevens zijn in staat om elke onderneming gedegen advies te geven over verschillende juridische en financiële vraagstukken. Neem contact met ze op door te kijken op hun website.

Personeelstool

Op de website van Viqz.nl vind je meer informatie over handige personeelstools die je kunnen helpen bij het efficienter inzetten van werknemers.

Een mediator inschakelen

Een mediator Almere inschakelen biedt als voordeel dat je persoonlijke begeleiding ontvangt in een toch al moeilijk tijd. De mediator helpt je met advies op financieel, juridisch en zelfs pedagogisch vlak.

WeProduce

In verschillende branches is bedrijfskleding van toegevoegde waarde. Laat daarom bedrijfskleding borduren door WeProduce.

Hetronic: radiografische zenders

Ben je op zoek naar een radiografische zender voor de industrie? Kijk dan op www.hetronic.nl voor het aanbod!

WeProduce

Wil je graag bedrijfskleding waarin je personeel duidelijk te onderscheiden is? Overweeg dan om bedrijfskleding te laten borduren door We Produce.

PMC

PMC biedt jou, je personeel of je medewerker de mogelijkheid om effectiever te worden in de sales, management, marketing en meer. Kijk voor zakelijke cursussen op www.pmc.nl.

Your-Personal-Investment.nl

Wij raden je aan, wanneer je graag wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, om te kijken op www.your-personal-investment.nl.

Your-Personal-Investment.nl

Wij raden je aan, wanneer je graag wil werken aan persoonlijke ontwikkeling, om te kijken op www.your-personal-investment.nl.

 

Ga naar de letselschade specialist

Als je letselschade hebt dan kan je de letselschadespecialist contacteren. Zo kom je erachter of je recht hebt op een vergoeding.

Vetpompen voor je apparatuur

Zonder vetpompen kom je niet heel ver met je onderhoud van machines. Doe je onderhoud op tijd!

Kunststof bakken en pallets

Als je kunststof bakken en pallets nodig hebt, dan kun je deze gemakkelijk bestellen bij alpac.nl . Zij denken met je mee in oplossingen en zorgen ervoor dat je de juiste maten en materialen tot je beschikking hebt.