Zakelijke Tips

Wij raden ook aan om Parcelparcel.com in te schakelen als u een zakelijk pakket wil verzenden.

wierook kopen

Wilt u wierook kopen ? Ga dan naar ananda.nl

Documenten anonimiseren

Sla je gegevens veilig op en laat je documenten anonimiseren door de geautomatiseerde software van BIQE.

Werkplekken inrichten

Laat je personeelsleden met plezier naar hun werk gaan en richt je kantoor volledig in naar hun wensen. Plaats op iedere werkplek een kwalitatief goed bureau en een fijne bureaustoel.

Incassobureau vinden

Worden je facturen niet betaald? Je incassobureau inschakelen helpt. Met de juridische kennis van de incassobureau’s kan er eenvoudig een bindende betalingsregeling getroffen worden. Zo worden je facturen netjes betaald.

Administratiekantoor in Almere

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Almere? IFS heeft een geheel eigen visie op de accountancy-wereld. IFS maakt de cijfers van jouw onderneming inzichtelijk. IFS verbindt conclusies aan jouw cijfers, stelt concrete doelen op én helpt jou om die ook daadwerkelijk te bereiken. Samen ondernemen.

Arbeidsrecht advocaat

Heb je een arbeidsconflict met een personeelslid of manager? Een arbeidsrecht advocaat helpt je bij het oplossen van conflicten en is gespecialiseerd in onderwerpen omtrent ontslag.

Automatisering

Om tijd en geld te besparen, loont het erg om diverse bedrijfsprocessen en administratie te automatiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is de software van afas insite die diverse processen vergemakkelijkt.

Eenvoudig betalingen afhandelen

Regel je betalingen eenvoudig met de kassasystemen van Yourpos.

Levenstestament

Voorkom dat anderen over je leven beslissen met een levenstestament. Een gemachtigde behartigt dan al jouw belangen wanneer je nog leeft en niet zelf beslissingen kunt maken.

Six Sigma in je bedrijfsvoering

Maak je bedrijf efficiënter en effectiever dan die nu is met de lean training van Six Sigma. Deze trainingen zijn op verschillende niveaus te volgen bij 5ST3PS.

Veilige werkomgeving

Zorg voor een veilig werkvloer door een personeelslid een BHV cursus te laten doen. Bij onvoorziene noodsituaties is er dan altijd iemand aanwezig die snel en adequaat op kan treden.

Goedkoop kantoormeubilair

Goedkope kantoormeubels koop je bij Best Budget Kantoormeubelen. In de showroom vind je een zeer divers aanbod van meubels.

CAO Controle

Wil je als werkgever een eigen CAO opstellen? Dan is het goed om een CAO controle uit te laten voeren. Hierdoor weet je zeker dat je alles goed geregeld is voor jou en je werknemers.

Echtscheidingsadvocaat hilversum

Familiegeschillen oplossen met een specialist? NAAM is gespecialiseerd in familierecht en de echtscheidingsadvocaat in Hilversum voor onder meer advies en bemiddeling bij echtscheidingen, verbrekingen van samenwoning en huwelijkse voorwaarden.