Wanneer je Instagram volgers koopt, kun je hiermee je Instagram profiel gemakkelijker vindbaar maken in Google. Het kan zijn dat je een Instagram account wil gebruiken om beter vindbaar te worden in Google, maar wanneer je Instagram profiel nog niet heel actief is geweest kan dit best lastig zijn. Instagram volgers kopen kan hiervoor de oplossing bieden.

Waarom Instagram volgers kopen?
Het verkrijgen van veel volgers is een proces waar snel veel tijd in kan gaan zitten. En naast alle tijd die je er in stopt kan het nog een tijd duren voor dit zijn resultaat oplevert. Wanneer je een startend bedrijf bent kun je hier wellicht niet de tijd voor vinden, en anderzijds kun je je je schamen voor je lege Instagram account die nog maar een gering aantal volgers heeft.  Anno 2019 kun je bijna niet meer achterlopen op sociale media. Wanneer je bepaalde beroepen uitoefent kan dit er zelfs voor zorgen dat je minder serieus wordt genomen. Daarom is er voor dit moderne probleem een moderne oplossing, je kunt namelijk gewoon Instagram volgers kopen online. Dit zorgt voor zowel de schijn dat je Instagram profiel erg bekend is bij mensen, als in Google. Google zal de activiteit opmerken en dit zorgt er voor dat je profiel, waarop uiteraard ook de website van je bedrijf te vinden is, beter te vinden is en dit is een SEO voordeel. Je zult dan sneller te vinden zijn in Google. Naast dit voordeel komt hierbij ook het voordeel van meer bezoekers. Je zult sneller meer bezoekers trekken wanneer je Instagram al veel volgers heeft en dus lekker actief is. Dit zorgt dan dus voor meer populariteit.

Hoe kun je Instagram volgers kopen?
Het is eigenlijk heel eenvoudig. Voor een bepaald bedrag, afhankelijk van het aantal volgers dat je wilt kopen kun je bijvoorbeeld 500 volgers kopen. Na het afrekenen zal er binnen een korte tijd (meestal een dag) het afgesproken aantal volgers bijkomen. Voor een grotere hoeveelheid kan het zijn dat het in delen gaat, zodat het wat natuurlijker overkomt. Er worden zowel echte volgers verkocht, dus een echt persoon achter het account, als neppe volgers.

 

Instagram likes kopen voor een beter signaal naar Google

Naast volgers, kun je trouwens ook likes kopen. Dit zorgt voor een completer signaal aan Google dat je Instagram account actief is en dat er geen sprake is van een groot aantal “stille volgers”.

 

Bron: https://promodeo.com/nl/