Overweegt u de aanschaf van een nieuwe smartphone? Een iPhone 8 plus is dan zeker het overwegen waard. De iPhone 8 plus is een zeer goede smartphone met een groot formaat scherm. Qua prijs ligt de iPhone 8 plus redelijk op het niveau van zijn voorgangers, maar toch zijn er veel vernieuwingen die deze smartphone een topper maken. De iPhone 8 plus heeft bijvoorbeeld een zeer goede camera, een vingerafdrukscanner en een supersnelle processor. Ook is draadloos opladen mogelijk.  Net als bij iedere iPhone is het mogelijk om de iPhone 8 plus in verschillende uitvoeringen aan te schaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een iPhone 8 plus space grey.

iPhone 8 plus space grey

De iPhone 8 plus space grey is een zeer subtiele uitvoering van de iPhone 8 plus. De donkergrijze kleur geeft de telefoon een stijlvolle en moderne look. Deze uitvoering is onder het grote publiek het meest populair.
Naast dat u kunt kiezen voor een kleur van de casing van de iPhone, is het ook mogelijk om te kiezen voor de hoeveelheid geheugenruimte. De iPhone 8 plus begint bij een opslagruimte van 64gb. Dit is meer dan genoeg opslagruimte voor de meeste gebruikers. Alle foto’s, video’s en apps zou je probleemloos kwijt moeten kunnen op de mobiel.

iPhone 8 plus 64gb space grey

De iPhone 8 plus 64gb space grey is een smartphone waar u ontzettend veel mee kunt. Met 64gb geheugen kunt u naast alle gebruikelijke zaken ook eenvoudig films kijken op deze smartphone. Dit is een genot, zeker gezien het formaat van het scherm. Met 64gb geheugen komt u nauwelijks in de problemen met geheugen. Dit is iets wat bij eerdere versies van de iPhone vaak wel het geval was. Vroeger kon men bijvoorbeeld kiezen voor 16 of zelfs 8 GB geheugen. Dit was uiteindelijk geen succes. Met een iPhone 8 plus 64gb space grey zit u dus helemaal goed!