Ben je op zoek naar een boekhouder die voor jou de jaarrekning kan opstellen? Denk dan eens aan Johannes Hendrikus Belastingadvies. Zo’n jaarrekening opstellen lijkt voor ondernemers vaak makkelijk, maar blijkt in de praktijk toch altijd een behoorlijk lastige klus.

Online boekhoudpakketten

Veel ondernemers verzorgen tegenwoordig zelf hun boekhouding online. Een online boekhoudingpakket is gedurende het jaar vaak prima te doen, maar bij de jaarrekening opstellen aan het einde van het jaar komen er toch altijd behoorlijk wat vragen naar boven. Wat boek je waar af, hoe werkt het met de belastingen en hoeveel krijg je terug of moet je betalen? Een ervaren en professionele boekhouder kan je hierbij helpen. Bijvoorbeeld Johannes Hendrikus Belastingadvies.

Meer dan jaarrekening opstellen

Wil je naast het opstellen van de jaarrekening ook hulp met het doen van de inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting? Ook daar kan deze ervaren boekhouder je bij helpen. Eigenlijk kan Johannes Hendrikus Belastingadvies je met alles rondom het doen van je eigen administratie helpen. Hij neemt je alle zorgen graag uit handen! Ook het doen van buitenlandse aangiften en dergelijke is voor hem geen enkel probleem.

Over deze boekhouder

Johannes Hendrikus Belastingadvies is een ervaren en professionele boekhouder. Met ruim 40 jaar ervaring is een jaarrekening opstellen voor hem een fluitje van een cent. Bovendien werkt hij graag snel en efficiënt; het meeste contact zal dan ook via de mail gaan. Qua prijs is hij ook behoorlijk scherp met een mooi aanbod voor het laten opstellen van de jaarrekening. Benieuwd? Neem een kijkje op zijn website of neem vrijblijvend contact met je op. Hij helpt je graag!