Waterflessen, je ziet ze steeds vaker. En dat is dan ook zeker niet zonder reden. Water drinken is namelijk heel belangrijk voor je gezondheid. Gelukkig wordt men daar ook steeds bewuster van. Om milieubewuster om te gaan met de wereld en toch genoeg vocht tot je te kunnen nemen is daar de waterfles in het leven geroepen. In deze blog gaan we dan ook dieper in op de voordelen en handige weetjes die je moet weten over de waterfles.

Milieuvriendelijkheid

Waterflessen dragen bij aan een duurzamere wereld in tegenstelling tot een wegwerpflesje. Dit komt doordat wegwerpflesjes die je voorheen wellicht vaker kocht, vaak uiteindelijk terechtkomen in het milieu. Ook als je de flesjes netjes inlevert om te recyclen, hou je het probleem dat er fabrieken nodig zijn om het recycleproces te laten verlopen die vervolgens het milieu weer vervuilen met schadelijke stoffen. Een herbruikbare fles is dus een heel mooi initiatief. Zeker de waterflessen van tegenwoordig. Deze flessen zijn namelijk gemaakt van geïsoleerde roestvrij staal en gaan dus voor een hele lange tijd mee.

Overal te gebruiken

Een van de belangrijke redenen achter de populariteit van waterflessen is hun veelzijdigheid en gemak. Of je nu onderweg bent, op kantoor zit of aan het sporten bent, een waterfles is een handig accessoire dat je altijd gehydrateerd houdt. Met een waterfles bij de hand kun je altijd en overal genieten van een verfrissend slokje water, zonder afhankelijk te zijn van het continu kopen van dure drankjes.

Verrukkelijke smaakjes

Uiteraard zijn er ook een aantal mensen die niet zo van water houden of het niet graag drinken, omdat er geen smaak aan zit. Ook hiermee is rekening gehouden. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om je water smaak te geven door middel van een oplosbare pil. Het is bewezen dat dit van natuurlijke producten is gemaakt en verder geen toegevoegde stoffen bevatten, waardoor je dus overal en altijd gezond water kan drinken en toch het gevoel krijgt dat je een ander drankje drinkt. Hou je het toch liever op natuurlijke producten? Dan kun je er altijd voor kiezen om een schijfje citroen, komkommer, aardbeitjes of een takje munt in het water te laten weken om toch een verfrissende twist van smaak te creëren.

Make it personal

Ben jij al klaar voor een gave waterfles? Dan kun je deze in verschillende modellen en kleuren krijgen. Maar wat ook zeker een leuke aanrader is, is om je fles te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld je naam zijn of een motivatie tekst of misschien een leuk patroon. Door je dagelijkse gebruikte waterfles eigen te maken raak je de fles ook nooit kwijt en weet je dat die van jou is. Opties voor een waterfles en het bedrukken ervan vind je dan ook op Loopper.nl.