Leasen is iets wat men tegenwoordig steeds vaker doet. Dit doet men vaak vanuit een bedrijf. Wanneer u least, rijdt u een nieuwe auto tegen een vast maandbedrag. Deze auto is dan niet uw eigendom. Ook voor particulieren is dit mogelijk: private lease! Wat zijn de voordelen van private lease?
– Reparatie en onderhoud vallen meestal binnen de maandelijkse kosten die u betaalt.
– Vaak is de auto allrisk verzekerd.
– Er is bijna altijd sprake van pechhulp.
– U hoeft niet ineens een grote uitgave te doen voor het rijden van een nieuwe auto.

Eigenlijk zijn enkel de brandstofkosten nog voor uw eigen rekening met private lease. Wanneer u kiest voor private lease, kunt u het beste gaan voor een kwalitatieve auto. Volkswagen private lease is dan een perfecte optie.

Waarom gaan voor een Volkswagen private lease?

Wanneer u kiest voor een Volkswagen private lease, kiest u voor een auto die veel populariteit uitstraalt. De Golf is bijvoorbeeld een van de meest verkochte auto’s ter wereld. Volkswagen staat bekend om een merk dat kwaliteit levert. De motor is sterk en vaak nog zuinig ook. Volkswagen staat voor degelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De auto’s liggen goed op de weg en zijn daarnaast ook nog eens stijlvol. Volkswagen heeft meerdere modellen auto’s. Op die manier heeft u de keuze uit verschillende prijsklassen bij private lease. Hieronder volgen twee voorbeelden.

Volkswagen Tiguan private lease

Met een Volkswagen Tiguan private lease, least u een stevige, ruime en stoere auto. De Tiguan is een populaire auto. De uitstraling is stoer, stijlvol en toch subtiel. Daarnaast is de Volkswagen Tiguan goed betaalbaar vergeleken met andere jeep-achtige auto’s. Dit merkt u uiteraard ook terug in het maandelijkse leasebedrag.
Met een Tiguan private lease kiest u voor comfort. De stevige auto ligt goed op de weg en rijdt heerlijk. De auto is geschikt voor lange afstanden en heeft geen moeite met bergachtige omgevingen. Een hele goede keuze dus voor private lease.

Volkswagen Up private lease
Wanneer u kiest voor een Volkswagen Up private lease, kiest u voor een kwalitatieve stadsauto. En toch is de auto ook zeker geschikt voor vakanties. Het zal u verbazen hoeveel ruimte deze klein ogende auto heeft. De Volkswagen Up is stijlvol en smaakvol. Het is een stevige auto waar u op kunt vertrouwen, zoals dat bij alle modellen van Volkswagen zo is. Overweegt u private lease? Overweeg dan zeker de betaalbare Volkswagen Up!